livetsomclaras.blogg.se

En blogg om en glad 15-åring bosatt i Sveriges huvudstad och som älskar mat och är intresserad av smink och mode.

Förlåt!!

Blandat Permalink0
Jag vet att uppdateringen på bloggen inte har varit särskilt bra de här två dagarna..
Jag jobbade/praktiserade hela dagen igår och när jag kom hem så var jag skittrött så kände inte direkt för att blogga då...
Idag har jag varit med en kompis och badat mycket och ville liksom inte tänka på bloggen då..
 
Det här med att jag har sagt att jag ska blogga två gånger om dagen, jag vet inte riktigt om jag kan hålla det.
Jag ska blogga för att jag tycker det är kul och det tycker jag verkligen. Men just nu så här på sommaren när det är fint väder så vill jag vara ute i solen. Jag vill inte sitta inne och tänka på de blogginlägg som ska skrivas samma dag. Jag kommer absolut fortsätta med bloggen bara det att uppdateringen kanske inte blir så bra nu på sommaren. Kanske om det är dåligt väder så kan jag nog lägga upp fler inlägg. Och på torsdag så åker jag somsagt bort till Finland och jag kommer inte ha något wifi och min surf som ingår i mitt abonnemang kommer kosta sååå galet mycket mer när jag är borta så det kommer inte bli nån uppdateringen. Jag kommer nog vara hemma hos min syssling nån gång och de har wifi så då kanske det kommer nåt liveuppdaterat och enstaka inlägg.
 
Jag tror att det blir bättre när skolan börjar igen för då kommer jag in i rutiner med tider, läxor osv. Då kan jag lägga in bloggen som rutin två gånger om dagen. Kanske en gång på morgonen och en gång när jag har kommit hem eller lite senare på kvällen.
 
För jag klarar inte av rutiner på sommaren. Jag vill inte ha någon särskild rutin som jag följer på dagarna. Det är liksom meningen med sommarlov! Slippa alla skolrutiner och bara ha det skönt och ta det lugnt. Jag vill ta dagarna som de kommer och bara ha det kul med vänner och familj. Vara på stranden och njuta i solen.
 
Ville bara säga hur det låg till för tillfället! Ska verkligen försöka blogga så mycket som möjligt de dagarna som är kvar innan jag åker iväg till vårt grannland. Och om jag hinner och har ork så ska jag försöka tidsinställa några inlägg.
 
Ha det bäst och hoppas ni har förståelse för mitt bloggande!!
KRAAAMAR TILL ER!!!!!
 
Till top